Nagyon tetszik ez a módszer és hasznosnak találom. Az unalmas, kudarcokkal teli nyelvtanulás helyett sikerélményeket biztosít. Francia szakos tanárként jó szívvel ajánlom Mindenkinek, akinek elege van a "tankönyvszagú", gyötrelmes nyelvtanulásból. A leckék felépítése logikus, a szókincs mennyisége elegendő. A mindig riasztó nyelvtan pedig észrevétlenül kerül a tudástárunkba. Tetszik, hogy nincs időhöz kötve. Bármikor elővehető, átismételhető a tananyag.
Gombkötő Zsuzsanna
Kb. egy hónapja a Sashalmi Könyvtárban vettem meg tőletek a német középfokú anyagot. Én kérdeztem, hogy egyedül hogy tartható fent a motiváció, emlékeztek? Mostanra megtapasztaltam a választ: holnap kezdem az V. fejezetet és a tanulás minden percét élvezem. Nekem ez jelenti a kikapcsolódást, szórakozást a sok itthoni, baba körüli teendőm közt. Alig várom, hogy leülhessek németezni. Nagyon jól felépített a tananyag, érthető, követhető. Nagyot tetszik, hogy akkor haladhatok vele, amikor akarok, nem vagyok senkihez kötve, magam diktálom a tempót. Szigorúan betartom, hogy min. 80%-os eredmény után lépek csak tovább. Szóval eddig nekem nagyon bejött ez a módszer! Köszönöm!
Csehné Vadnai Bori
Kézhez kapástól számítva 1 hét után már beszélgettem a helyiekkel, s másfél hónap rendszeres, minden nap reggel-este 1-1 órás tanulás után, már önbizalommal s visszajelzések szerint jól, szabályosan beszéltem olaszul. Ez nagy élmény volt.
Szántó Attila
Az Önök által kifejlesztett nyelvtanulási módszerrel kezdtem el tanulni a francia nyelvet, pár hónappal ezelőtt. A módszer nagyon kellemes, szinte hobbi szintű időtöltésem lett, különösen, mivel hosszú, üzleti utazások alkalmával az autóban hallgatva az anyagot, rendkívül jól fejlődött a beszélt nyelv megértése, a szavak, kifejezések elkülönítése. Még ha az élőbeszédben elhangzó egyes szavak értelmét nem is ismerem, azok jól felismerhetően elkülönülnek a fejemben. Ezáltal, még ha nem is teljesen pontosan, de legalább nagy vonalakban mindig értem miről van szó.
Nagy Gábor
Szeretnék gratulálni a módszer kifejlesztéséhez! Én a német tanagyagot vettem meg eddig, és nagyon hatékonynak találtam.
Tóth Tímea
Eddig a középfok hang- és szöveganyagát használtam. Hál' Istennek sikerrel. Ez egy fantasztikus, jól kidolgozott anyag. Igazán motiváló és sikerélményt adó tananyagot alkotott Gaál úr. Valóban reális lehet ezzel évente új nyelvet elsajátítani.
Árkné Romhányi Eszter
Először is fontos kiemelnem, hogy cégvezetőként rendkívül nagy hasznát veszem az Önök által összeállított, és kiküldött Angol Felsőfok című anyagnak. Kicsit furának tűnt, hogy majd ezekből a mondatoktól fog látványos fejlődésnek indulni az angoltudásom, de működik és szeretem ezt a módszert.
Ménesi Márton
Csak azért írok, hogy jelezzem, nagyon meg vagyok elégedve a holland középfokú tananyaggal, nagyon tetszik, mert csak két dolog kell hozzá: szabadidő és koncentrációképesség. (Hatványozottan több idő kellene, ha mindezt nekem kéne lefordítgatnom, kimazsolázgatnom innen-onnan, és még tanárral átnézetnem, hogy jól fordítottam-e stb.) Szóval a módszerük valóban kitűnő és rettentő hatékony a beszédkészség fejlesztéséhez.
Mendi Anikó