Tankönyvcsomag

Tananyagaink - Kezdő/Középfok, Kikérdező CD-tár, Haladó/Felsőfok - vételára 24 990 Ft, a Nyelvvizsga felkészítő vételára pedig 14 990 Ft, melyek bruttó árak, azaz az Általános Forgalmi Adót (0% ÁFA) tartalmazzák.

A tananyagot postai utánvéttel küldjük, melynek postaköltsége 1-3 termék megrendelése esetén 1 490 Ft, 4 vagy több termék után ingyenes.

A külföldre történő szállítás költsége a Vevővel történt előzetes egyeztetést követően kerül megállapításra.

A szállítási határidő a megrendeléstől számított 7 naptári nap, külföldre való szállítás esetén 30 naptári nap.

Ha Ön nincs otthon, értesítőt kap, mellyel a postán tudja átvenni a tananyagot.

Megrendelés esetén az árakhoz kapcsolódó szállítási költségek az Eladó által küldött visszaigazolásban feltüntetésre kerülnek.

Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy Eladó köteles haladéktalanul email vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a további teendők egyeztetése érdekében.

Online Gyakorló

Az Online Gyakorlóhoz, azaz a www.e-kreativnyelv.hu oldal használatához szükséges SIN-kód (1 éves e-learning regisztráció) vételára 24 990 Ft, mely bruttó ár, azaz az Általános Forgalmi Adót (27% ÁFA) tartalmazza.

A www.e-kreativnyelv.hu oldal használatához szükséges SIN-kód megvásárlására Simple fizetési rendszeren keresztül, bankkártyás fizetéssel van lehetőség. A Simple rendszer segítségével a kártyabirtokosok számára díjmentes a vásárlás az interneten, szemben az átutalással.

Vevő a rendelés megerősítése után a Simple (OTP Mobil Kft.) fizetési oldalára lesz irányítva, ahol a szükséges mezők (kártyaszám, lejárati dátum, tulajdonos neve, CVV kód) kitöltése után erősíthető meg a fizetés.

Miután Vevő tartozását a Simple rendszeren keresztül kiegyenlítette, Eladó azonnali visszaigazolást kap és a szükséges kódot elküldi a Vevő által korábban megadott email címre. Az Online Gyakorló előfizetési SIN-kódja esetében a számlát tíz (10) munkanapon belül elektronikus formában Eladó elküldi a Vevő által korábban megadott email címre.

Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy Eladó köteles haladéktalanul email vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a további teendők egyeztetése érdekében.