Tankönyvcsomag

Tananyagaink - Kezdő/Középfok, Kikérdező CD-tár, Haladó/Felsőfok - vételára 29 000 Ft, a Nyelvvizsga Felkészítő vételára pedig 19 000 Ft, melyek bruttó árak, azaz az Általános Forgalmi Adót (0% ÁFA) tartalmazzák, amely lehet 0% is. A tananyagot postai utánvéttel küldjük, melynek postaköltsége nincs!

A hanganyagot kérheti CD-n, amely formátum lassan kivezetésre kerül, s már nem mindegyik tananyagnál elérhető. A hanganyagot ilyenkor MP3 formátumban küldjük, amely 5 napig elérhető. Mivel ez általában a postai küldés napján megtörténik, ha nem látja, kérjük nézze meg a kéretlen mappában is.

A külföldre történő szállítás költsége postai hivatalos költsége EU-ba 13 ezer forint, az ilyen rendelést a Vevővel történt e-mailben történő egyeztetést követően, az abban megkapott számlaszámra utalva előre kell kiegyenlíteni. A szállítási határidő belföldön a megrendeléstől számított 7 naptári nap, külföldre való szállítás esetén 30 naptári nap. A csomag mind készpénzzel, mind kártyával fizethető!

Ha Ön nincs otthon, értesítőt kap, mellyel a postán tudja átvenni a tananyagot, általában 5 napig tartják ott Ön számára. Ha pedig otthon van valaki, aki át tudja venni a csomagot, a postás minden esetben az Ön által megadott telefonszámon értesíti a csomag érkeztéről.

Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy Eladók kötelesek haladéktalanul email vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a további teendők egyeztetése érdekében.

Online Gyakorló

Az Online Gyakorlóhoz, azaz a www.e-kreativnyelv.hu oldal használatához szükséges SIN-kód (1 éves e-learning regisztráció) vételára 29 000 Ft, mely bruttó ár, azaz az Általános Forgalmi Adót (ÁFA) is tartalmazza, amely lehet 0% is.

A www.e-kreativnyelv.hu oldal használatához szükséges SIN-kód megvásárlására Simple fizetési rendszeren keresztül, bankkártyás fizetéssel van lehetőség. A Simple rendszer segítségével a kártyabirtokosok számára díjmentes a vásárlás az interneten, szemben a banki utalással.

Vevő a rendelés megerősítése után a Simple (OTP Mobil Kft.) fizetési oldalára lesz irányítva, ahol a szükséges mezők (kártyaszám, lejárati dátum, tulajdonos neve, CVV kód) kitöltése után erősíthető meg a fizetés.

Miután Vevő tartozását a Simple rendszeren keresztül kiegyenlítette, Eladók azonnali visszaigazolást kapnak és a szükséges kódot automatikus rendszer küldi el a Vevő által megadott email címre. Az Online Gyakorló előfizetési SIN-kódja esetében a számlát öt (5) munkanapon belül elektronikus formában Eladók elküldik a Vevő által korábban megadott email címre.
Az online gyakorló egyéves előfizetése 50% kedvezménnyel bármeddig hosszabbítható további egy-egy évvel (az 50% kedvezménnyel évi 14 500 Ft).

Ön az előfizetés lejárta előtt egy hónappal, majd egy nappal automata levelet kap, melyre nem kell válaszolnia. Ennek célja, hogy amennyiben hosszabbítani szeretne, erről ne maradjon le. Ha ez mégis megtörténne, az info@krativnyelv.hu email-címen kérheti azt a bankszámlaszámot, melyre az összeg utalása után meg tudjuk hosszabbítani előfizetését manuálisan.