Az e-learning segítségével bárhol, bármikor, bármilyen eszközön tudja fejleszteni, tökéletesíteni nyelvtudását. Tanulhat mindenhol, ahol van szélessávú internet! Nyelvoktató programunk használható PC-n, tableten és okostelefonon is (Windows / Mac / Android / WinPhone / IOS).

A Kreatív Online Gyakorló a régóta közkedvelt nyomtatott tananyagunk háromezer legfontosabb mondatát jeleníti meg írásban és hangosítva - célnyelven és magyarul. Ön választhatja ki, melyik leckét akarja gyakorolni, ahogy halad előre a tanulásban, akár többet is beállíthat egyszerre, így könnyen szinten tudja tartani a már megtanult leckék anyagait is!

A nyelvtanuló tetszése szerinti beállítással idegen nyelvről magyarra, illetve magyarról idegen nyelvre fordíthatja a képernyőn olvasható mondatot. Ezután a program - az Ön által választott tempóban - megjeleníti a helyes választ írásban és szóban, ezáltal helyettesíti a nyelvtanárt. Ráadásul az Ön eredményeit is megjegyzi, így saját nyelvi fejlődését is folyamatosan figyelemmel kísérheti. A program virtuális nyelvtanárként százalékosan is értékeli a tanulót!

Az év honlapja 2016 minőségi díj Online Nyelvgyakorló
Online gyakorló felület

A program egyedülálló funkciója bármely kijelölt lecke, vagy akár a teljes tananyag, vagyis háromezer mondat hangosított automata lejátszása - megoldással. E feladat rendszeres gyakorlásával Ön rendkívül magas szintű beszédkészséget szerezhet, ill. szinten tarthatja megszerzett nyelvtudását.

Egyedülálló funkciókkal rendelkező online programunk nyelvenként 29 000 Ft-ért mostantól 16 nyelven elérhető! Ez egy egyéves - napi 24 órás - korlátlan használat előfizetési díja, amely mindössze 80 forint naponta. Online vásárlás esetén a rendszer azonnal használható, de egy évig szabadon halasztható a kód aktiválása.

Az előfizetés korlátlanul hosszabbítható 50% kedvezménnyel 14 500 Ft-ért, mely mindössze napi 40 forintért egy virtuális nyelvtanár, aki bármikor rendelkezésre áll.

Próbálja ki most ingyen demo verziónkat! Ez a kiválasztott nyelv (l. Nyelvválasztó funkció) minden leckéjéből 5 mondatot mutat be, miközben a program minden egyéb beállítási funkciója kipróbálható. Jelölje ki az összes leckét és hallgassa végig a 75 mondatot. Így megtudja, milyen szintről, milyen magabiztos beszédszintre juttatja el idővel a 3000 mondat.

Kipróbálom INGYEN

Kedvezményes csomagajánlatok
Oklevél
Megtiszteltetés számunkra, hogy az ”Az Év Honlapja 2016" pályázaton, minőségi díjat nyert a Kreatív Nyelvtanulási Módszer© e-learning verziója.
Online gyakorló rendelés
  1. Kérjük, válassza ki a kívánt terméke(ke)t!
  2. Töltse ki a megrendelő űrlapot!
  3. Fizetés: az előfizetés díja nyelvenként: 29 000 Ft/év.
    (Az ár ÁFÁ-t tartalmaz, mely lehet 0% is.)
  4. A MEGRENDELEM gomb megnyomását követően az online fizetőrendszer oldalára (Simple) irányítjuk át, ahol tájékoztatni fogjuk a további lépésekről.
  5. A sikeres fizetést követően megküldjük emailben az e-kreativnyelv.hu online gyakorló regisztrációhoz szükséges SIN kódot.

Simple - Fizetési tájékoztató

Online gyakorló(0)29 000 Ft/év
Megrendelő adatai
Kitöltés kötelező!
Kitöltés kötelező!
Kitöltés kötelező!
Kitöltés kötelező!
Kitöltés kötelező!
Kitöltés kötelező!
Kitöltés kötelező!
Kitöltés kötelező!
 
 
El kell fogadni!
A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!