Az e-learning segítségével bárhol, bármikor, bármilyen eszközön tudja fejleszteni, tökéletesíteni nyelvtudását. Tanulhat mindenhol, ahol van szélessávú internet! Nyelvoktató programunk használható PC-n, tableten és okostelefonon is (Windows / Mac / Android / WinPhone / IOS).

A Kreatív Online Gyakorló a régóta közkedvelt nyomtatott tananyagunk háromezer legfontosabb mondatát jeleníti meg írásban és hangosítva - célnyelven és magyarul. A nyelvtanuló tetszése szerinti beállítással idegen nyelvről magyarra, illetve magyarról idegen nyelvre fordíthatja a képernyőn olvasható mondatot. Ezután a program - az Ön által választott tempóban - megjeleníti a helyes választ írásban és szóban, ezáltal helyettesíti a nyelvtanárt. Ráadásul az Ön eredményeit is megjegyzi, így saját nyelvi fejlődését is folyamatosan figyelemmel kísérheti. A program virtuális nyelvtanárként százalékosan értékeli a tanulót!

Az év honlapja 2016 minőségi díj Online Nyelvgyakorló
Online gyakorló felület

A program egyedülálló funkciója bármely kijelölt lecke, vagy akár a teljes tananyag, vagyis háromezer mondat hangosított automata lejátszása - megoldással. E feladat rendszeres gyakorlásával Ön rendkívül magas szintű beszédkészséget szerezhet, ill. szinten tarthatja megszerzett nyelvtudását.

Egyedülálló funkciókkal rendelkező online programunk 10 nyelven, nyelvenként 24 990 Ft-ért mostantól elérhető! Ez egy éves korlátlan használat előfizetési díja, amely mindössze napi 60 forint. Online vásárlás esetén a rendszer azonnal használható.

Próbálja ki most ingyen demo verziónkat! Ez az angol tananyag minden leckéjéből 5 mondatot mutat be, miközben a program minden egyéb beállítási funkciója kipróbálható.

Kipróbálom INGYEN

Kedvezményes csomagajánlatok
Oklevél
Megtiszteltetés számunkra, hogy az ”Az Év Honlapja 2016" pályázaton, minőségi díjat nyert a Kreatív Nyelvtanulási Módszer© e-learning verziója.
Online gyakorló rendelés
  1. Kérjük, válassza ki a kívánt terméke(ke)t!
  2. Töltse ki a megrendelő űrlapot!
  3. Fizetés: az előfizetés díja nyelvenként: 24 990 Ft/év.
    (Értékesítő: Behring Balázs E.V., az ár 27% ÁFÁ-t tartalmaz.)
  4. A MEGRENDELEM gomb megnyomását követően az online fizetőrendszer oldalára (Simple) irányítjuk át, ahol tájékoztatni fogjuk a további lépésekről.
  5. A sikeres fizetést követően megküldjük emailben az e-kreativnyelv.hu onine gyakorló regisztrációhoz szükséges SIN kódot.

Simple - Fizetési tájékoztató

Online gyakorló(0)24 990 Ft/év
Megrendelő adatai
Kitöltés kötelező!
Kitöltés kötelező!
Kitöltés kötelező!
Kitöltés kötelező!
Kitöltés kötelező!
Kitöltés kötelező!
Kitöltés kötelező!
Kitöltés kötelező!
 
 
El kell fogadni!
A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!