2 új termék!         Elkészült a Kreatív Horvát középfok tananyag és a Horvát CD-tár!         Keresse ingyenes megtekintési lehetőségeinket a "Könyvbemutatók időpontjai" menüpontban!
Főoldal
Rólunk írták
Mi a kreatív nyelvtanulás?
Hogyan használjuk?
Megrendelés
Könyvbemutatók időpontjai
27 nyelvvizsgával új módszertan
Sikeres tanulóink
Honlapunk zenéje Szakcsi ajándéka
   

Interjú a nyelvtanulásról Szekeres Georginával
- Kedves Gina, sokan nem hiszik el, hogy lehetséges ilyen gyorsan állami nyelvvizsgát tenni, méghozzá előtanulmányok nélkül. Kérem mondja el, hogy sikerült elérnie ezt a nem mindennapi eredményt!

 

- Valójában én sem gondoltam, hogy képes leszek rá. Volt már egy nyelvvizsgám, s ahhoz bizony hosszú évekig gyűjtögettem a tudást s a bátorságot, mielőtt belevágtam.

- Tavaly nyáron viszont az egyetemi vizsgaidőszak után, július elején egy egészen új nyelvet kezdett tanulni, s szeptemberben sikeres középfokú C nyelvvizsgát tett, ráadásul egyéni tanulással, tanári segítség nélkül. Igaz?
- Valóban így történt. Egy ismerősöm javasolta, hogy próbáljak ki egy új nyelvtanulási módszert, amelynek segítségével ő néhány hónap alatt levizsgázott angolból. Ez felkeltette az érdeklődésemet, és vásároltam egy tananyagot. A módszer a Kreatív Nyelvtanulás, melynek kidolgozója Gaál Ottó, aki 27 középfokú állami nyelvvizsgájával a nyelvtanulás egyéni bajnoka Magyarországon.

- Mitől más és mitől ilyen sikeres ez a módszer? Tudtommal ugyanis megtalálható a Miniszterelnöki Hivatalban, a világbajnoki és olimpiai ezüstérmes női kézilabda-válogatottnál, az úszóválogatottnál, a magyar bíróságokon, de olyan kiváló emberek könyvespolcain is, mint pl. Freund Tamás Bolyai-díjas akadémikus vagy Szakcsi Lakatos Béla.
- Nekem az tetszett benne, hogy azonnal célnyelven kellett megszólalnom, miközben a kétnyelvű tananyag segítségével folyamatosan ellenőrizni tudtam magamat. Nem volt stressz, de volt helyette sikerélmény, visszaigazolás. Mire végigértem az anyagon, mintegy kettőszáz órát beszéltem célnyelven. Így gyorsan kialakul a beszédkészség, ráadásul nyelvtani hibáktól mentesen! A 12 leckéből álló oktatócsomag és a CD minőségű hanganyagok a középfokú nyelvvizsga követelményeit veszik célba. Én szeretnék további nyelveket is ezzel a módszerrel elsajátítani - és belőlük nyelvvizsgázni.

- Milyen nyelvekből hozzáférhető a Kreatív Nyelvtanulási Módszer?
- Eddig angol, német, olasz, spanyol, svéd és norvég nyelvre készült tananyag. Sőt a szerző gondolt azokra is, akik már megtanultak angolul vagy németül, ugyanis elkészül az úgynevezett Kikérdező CD-Tár ezen a két nyelven. Ez az anyag a tizenkét lecke 3000 legjobb mondatát tartalmazza írásban és 15 CD lemezen, a könnyebb mondatoktól haladva a nehéz, összetett mondatokig. Nagyon jól használható a megszerzett tudás szintentartásában és a reakcióidő csökkentésében.

- Ön szerint mennyi idő szükséges a tananyag elvégzéséhez?
- Nekem a nyári szünetben sok időm volt, s gyorsan haladtam, de tudtommal a tanulók többsége egy tanév alatt elvégzi. Én nem találtam drágának, a két oktatócsomag ára hanganyaggal együtt 21.990 Ft, ez alig egy tucat magánóra költségeinek felel meg.

- Kedves Gina, sok sikert a további tanulásához, s kívánok még tíz nyelvvizsgát!
(A kívánság részben teljesült, Szekeres Georgina a cikk elkészülte után pár nappal újabb sikeres középfokú nyelvvizsgát tett a Kreatív Nyelvtanulási Módszerrel, ezúttal angolból.)SajatHonlap.hu - WEBfejelsztés, HONLAPkészítés
 

Kedves Érdeklődő,

tananyagrendeléshez kérjük, válassza ki a kívánt terméke(ke)t, töltse ki az űrlapot és küldje el részünkre!

Minden tananyag ára 21.990 Ft.
A tananyagot postai utánvéttel küldjük.
A postaköltség, 1-3 terméknél 1.490 Ft, 4 terméktől ingyenes.
Árak az ÁFA-t tartalmazzák.
Szállítási határidő a megrendeléstől számított egy hét.
Ha Ön nincs otthon, értesítőt kap, amellyel a postán tudja átvenni a tananyagot.
Kezdő - középfok
angol
db
 
német
db
 
olasz
db
 
spanyol
db
 
francia
db
 
portugál
db
 
eszperantó
db
 
holland
db
 
norvég
db
 
svéd
db
 
dán
db
 
orosz
db
 
horvát
db
 
Kikérdező CD-tár
angol
db
 
német
db
 
olasz
db
 
spanyol
db
 
francia
db
 
portugál
db
 
holland
db
 
norvég
db
 
orosz
db
 
horvát
db
 
Haladó - felsőfok
angol
db
 
német
db
 
Végösszeg:
0 Ft
Legalább egy terméket jelöljön be! A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező! Hibás email cím!

Számlázási adatok

Kapcsolat

Behring Balázs e.v. (4058093)
8220 Balatonalmádi, Kazinczy u . 8.
Asz.: 53998202-2-39
Bank: Forrás Tak. Szöv. B. almádi 72900037-10014633
Email: behring.balazs@chello.hu
INFÓ: Hudi Tibor (+36) 30 318-4953